fbpx
Блог

Добре дошли в блога на СИС Технология

И през 2023 година продължаваме да търсим нови посоки и начини, чрез които да бъдем полезни и да достигаме до повече хора. Един от тези начини е засиленото ни дигитално присъствие – съвременното място за общуване.

СИС Технология е компания, която е вече 32 години на българския пазар. Работим с едни от най-големите търговски вериги на територията на страната. Реализирали сме редица проекти в срокове, в които много други не биха успели. Придобили сме опит, който заслужава да бъде споделен. Вярваме, че нашата експертиза под формата на статии и споделени истории ще бъде полезна, както за многобройните ни клиенти, така и за всеки един читател, който отдели време да се запознае с тях.

Добре дошли в нашия блог

Добре дошли!

Тук ще споделяме полезна информация за новостите около софтуерните продукти, които предлагаме. Ще представяме полезни статии за най-новите хардуерни решения в ритейл индустрията. Ще обсъждаме законовите промени в областта на счетоводството, ТРЗ сферата и ритейла. Ще Ви запознаем и с хората, които стоят зад всичко това.

Запазваме си правото да Ви изненадваме и с други полезни статии по теми, които считаме, че биха били интересни.

Благодарим Ви, че сте част от нашето ново начинание!

СИС Технология

10 апр., 2023