fbpx
Електронни везни

Електронна везна Mettler Toledo FreshWay C

Mettler Toledo FreshWay C е електронна везна с изключително прецизна претегляща способност, която гарантира върхова производителност във всеки един аспект на нейното приложение. Характеризира се с компактен дизайн и широк дисплей, правещ работата с нея лесна и удобна. Устройството се отличава с регулируем ъгъл на екрана, гарантиращ повишена точност и оптимална четливост. В случай, че разполагате с по-ограничено работно пространство, за Ваше удобство, 15.6-инчовият екран може да бъде сменен с 12.1-инчов. Клиентският дисплей на везната може да бъде използван както за информативна цел, така и за презентиране на рекламни клипове или промоции.

Елегантен ергономичен дизайн на Електронна везна Mettler Toledo FreshWay C

Оборудвана с широк 15.6-инчов тъчскрийн дисплей (или опционален 12.1-инчов дисплей), везната има регулируем вертикален наклон до 30°, осигуряващ ергономичното ѝ използване. Елегантният и удобен дизайн на електронната везна FreshWay C ще осигури по-доброто обслужване на Вашите клиенти.

Издръжлив корпус

Устойчивият на удари алуминиев корпус на FreshWay C осигурява на електронната везна по-дълъг полезен живот. С незалепваща, прахоустойчива повърхност, регулируеми крачета и минимални празнини и ръбове, дизайнът на везната е фокусиран върху хигиената и функционалността ѝ в дългосрочен план.

Разнообразие от възможности за печат

За да отговори на най-високите изисквания на търговците на дребно, устройството предлага разнообразие от опции за принтиране на етикети – печат на етикети с ширина до 3” (7.62 см), печат на етикети без подложка и възможност за двойно принтиране. Тази гъвкавост на електронната везна FeshWay C ще позволи бързо и лесно да се адаптирате към промените във Вашия бизнес.

Удобен за работа интерфейс

Интуитивният интерфейс на електронната везна FreshWay C предлага улеснена работа както за нови служители, така и за опитни оператори. Съкратеното време за обучение добавя по-ниските разходи и по-висококачественото обслужване на клиенти към дългия списък с предимства на продукта.

Характеристики на електронна везна за вграждане на каса Mettler Toledo FreshWay C

Z
Компактна компютърно-базирана везна със сензорен екран;
Z
Дисплей на оператора – 15.6″ тъчскрийн със задна LED светлина; опционален 12.1″ дисплей; резолюция 1366 x 768 пиксела;
Z
Дисплей на клиента (опционален) – 15.6” дисплей със задна TFT LED светлина;
Z
Принтер за етикети – Опции: Принтер за печат на етикети с ширина до 3″, етикети без подложка и възможност за двойно принтиране;
Z
Процесор – Intel® Dual Core N3010 1.06 GHz процесор (2.24 GHz в турбо режим);
Z
RAM – 4 GB;
Z
Flash – 64 GB;
Z
Операционна система – Linux openSUSE Leap 15 64-bit; Microsoft Windows® 10 IoT Enterprise 64-bit;
Z
Енергиен поток – 100 – 240 V, 50 / 60 Hz.