fbpx
Електронни везни

Електронна везна Mettler Toledo bPlus-U2

bPlus-U2 – технологично напреднали електронни везни от Mettler Toledo

Mettler Toledo bPlus-U2 е висококачествена електронна везна, оборудвана с последните технологични иновации в сферата си. Изработена е от надеждни материали, които я правят устойчива на удари и вибрации. Оборудвана е с голям LCD дисплей и гъвкава клавиатура, които я правят бърза и лесна за използване.

Характеризира се с по-малкия разход на електрическа енергия, отколкото други устройства от класа си, както и опцията за бърза смяна на хартиената ролка. Този модел се отличава с комбинацията от семпъл, ергономичен начин на работа и висока функционалност, налагащи нови стандарти в категорията си. За Ваше удобство, характеристиките му позволяват улеснено използване, намалявайки времето, нужно за обучение на персонала.

Интуитивна клавиатура

Везната разполага с 42 PLU клавиша, които могат да бъдат индивидуално програмирани. Това позволява бърз достъп до предлаганите продукти. Само с леко докосване на клавишите се осигурява високоскоростно разпознаване на командата, гарантирайки бързо, точно и безгрешно използване.

Отлична четливост

LCD дисплеят и корпусът на клавиатурата са регулируеми, което предлага на потребителите изключително висока четливост дори и в търговски обект с лоша осветеност.

Дизайн за леко почистване

Плочата за теглене е от неръждаема стомана и се почиства изключително бързо и лесно. Корпусът е изработен от алуминий и повърхността му е устойчива на удари и надраскване.

По-ниски разходи за енергия

За да се намали разхода на енергия, в случаите когато не се използва, везната влиза в енергоспестяващ режим. При леко докосване на произволен клавиш, везната влиза мигновено в режим на готовност.

Удобен за работа интерфейс

Интерфейсът на bPlus-U2 разполага с логично подредено меню за улеснена навигация, по-бърза и гъвкава клавиатура и доказани функционалности с разширени възможности. Това позволява интуитивната работа с везната както за нови служители, така и за опитни оператори. Намаленото време за обучение, по-ниските разходи и висококачественото обслужване на клиенти са в допълнение към дългия списък с предимства на продукта.

Характеристики на електронна везна Mettler Toledo bPlus-U2

Z
Компактна везна за търговия на дребно;
Z
Дисплей на оператора – LCD дисплей с висок контраст (с бяла задна светлина);
Z
Дисплей на клиента (опционален) – LCD дисплей с висок контраст (с бяла задна светлина);
Z
Отлят под налягане корпус от алуминий;
Z
Интерфейс – RS232, Ethernet;
Z
Термален принтер за касови бонове и етикети;
Z
Памет – 32 GB;
Z
Клавиатура – 72 клавиша, 42 програмируеми; 84 PLU;
Z
Енергиен поток – 100 – 240 V, 50 / 60 Hz;
Z
Капацитет за претегляне – 6-15 кг / 12 кг / 15-30 кг.;
Z
Минимален капацитет – 40 гр. / 40 гр. / 100 гр.