fbpx
Мобилни компютри

Мобилен компютър Memor 10

Универсални, ергономични и издръжливи мобилни компютри от Datalogic

Memor 10 е проектиран за компании, търсещи мощен мобилен компютър с издръжлив дизайн, надеждно управление на батерията и отлична производителност на сканиране. Характеризира се с ергономичен дизайн, гарантиращ издръжливост и комфорт при работа. Отличава се с несравнимата си комуникационна свързаност благодарение на поддържането на LTE система и прикрепваща се дръжка за лесно превключване между режима на мобилен компютър и ръчното сканиране. Възможността за безжично зареждане осигурява изключително лесна поддръжка на устройството, което прави работата с Memor 10 още по-удобна.

Подходящ за използване в:

Z
Търговски обекти;
Z
Складове;
Z
Транспорт и логистика;
Z
Здравеопазване.

Ергономичен дизайн и висока издръжливост

Устройството е създадено, за да издържи и на най-тежките условия като същевременно е тънко и компактно за удобно прилягане в ръката. Ергономичният дизайн е допълнен от прикрепваща се дръжка за лесно превключване между режима на мобилен компютър и ръчно сканиране. Здравият корпус с рейтинг IP65 издържа на удари и проникване на вода.

Безжично зареждане и сменяема батерия

Memor 10 е ненадминат, когато става въпрос за комуникационни възможности, с напълно защитена Wi-Fi връзка във всички мрежи. Може да се използва навсякъде благодарение на вградената LTE свързаност, която поддържа връзка с мрежата, когато Wi-Fi не е наличен. Притежава възможност за безжично зареждане, която му осигурява най-висока надеждност в класа си. Вградената 4100 mAh батерия дава достатъчно мощност за най-дългите смени и се зарежда изключително бързо при 10W. Дългият живот на батерията с възможност за бърза смяна ще Ви даде оперативно предимство 24/7.

Характеристики на мобилен компютър Memor 10

Z
Изключително ергономичен, компактен и здрав;
Z
5-инчов капацитивен мултитъч HD дисплей със закалено стъкло Dragontrail™;
Z
Операционна система Android 9 с мобилни услуги на Google, с възможност за надграждане до Android 10;
Z
Безжично зареждане;
Z
Сканиране на 1D, 2D, водни знаци DotCode и Digimarc;
Z
NFC;
Z
Издържа на многократни изпускания от 1.5 метра, степен на защита P65;
Z
Двулентов Wi-Fi, включително най-новия стандарт 802.11 ac и 802.11 r/k за бърз роуминг;
Z
Работна температура от -20 до 50 градуса;
Z
Слот за Micro-SD карта;
Z
Bluetooth 5;
Z
Тегло – 285 грама.