fbpx
Мобилни компютри

Мобилен компютър Memor K

Мобилен компютър с компактен размер и голяма мощност

Memor K на Datalogic е мобилен компютър с 4-инчов екран, 2GHz 8-ядрен процесор и дълъг живот на батерията. Характеризира се с компактния си размер, IP54 ниво на издръжливост и балансирана ергономичност, което го прави идеален за използване с една ръка. Устройството се отличава с водещи в класа си спецификации, включително технологията SoftSpot, която гарантира бързо и удобно използване. USB-C портът, създаден за по-голямо удобство на потребителя, значително ускорява зареждането.

Подходящ за използване в:

Z
Търговски обекти;
Z
Производствени предприятия;
Z
Складове;
Z
Транспорт и логистика;
Z
Здравеопазване.

Подходящ за използване във всякаква среда

Memor K е най-новият бестселър сред ръчните терминали на Datalogic. Той е на разумна цена и е оборудван с клавиатура за лесно използване при разнообразни условия. Въпреки че е достатъчно малък, за да се побере в джоба Ви, мощният му 8-ядрен процесор и 3-те GB памет ще работят безпроблемно с най-взискателните Ви приложения. Водещите в класа му спецификации и компактният размер правят Memor K подходящ мобилен компютър за всеки бизнес.

Ръчен терминал за бързо, лесно и удобно използване

Осветената клавиатура спомага за подобряване на продуктивността, позволявайки високоскоростно въвеждане на данни. Големият 4-инчов екран ще Ви осигури отлична видимост. Комбинацията от 2 странични бутона, които потребителят може да конфигурира, балансираната ергономичност и издръжливостта с ниво IP54, позволяваща устойчивост на падания от 1,2 метра, правят устройството идеално за употреба с една ръка.

Високо качество на достъпна цена

Memor K може да е в по-ниския ценови клас, но функционалността му е сравнима с тази на мобилни компютри от по-висок клас. 2GHz 8-ядрен процесор и 3-те GB памет осигуряват изчислителна мощност, нужна за работа с най-взискателните приложения и изпълняването на няколко задачи едновременно и без усилия. Стандартната за индустрията ОС Android 9 гарантира водещо в класа удобство при употреба. Устройството също така има слот за микро-SD карта за до 64 GB допълнителна памет. 3,800 mAh презареждаща се батерия се сменя бързо и без усилия, за да издържи цялата продължителност на всяка работна смяна.

Технологични предимства на мобилния компютър Memor K

Патентованата от Datalgoic технология SoftSpot може да бъде разположена на най-удобното за потребителя място на големия тъчскрийн. Камерата с 8 MP резолюция и високоскоростният вграден Wi-Fi са две допълнителни предимства на мобилния компютър Memor K. Зареждането се постига лесно чрез USB-C порт, който може да се използва индивидуално или като част от докинг станция. Всички тези елементи допринасят за водещата позиция на Memor K на разрастващия се пазар за мобилни компютри.

Характеристики на мобилен компютър Memor K

Z
Много ергономичен, компактен и здрав;
Z
4-инчов капацитивен мултитъч дисплей със закалено стъкло Dragontrail™;
Z
Операционна система Android 9;
Z
Процесор 2 GHz, Quad/Octa CPU с 3 GB RAM и 32 GB вътрешна памет;
Z
Гумена клавиатура с 24 клавиша с подсветка, плюс два странични клавиша за сканиране и два бутона, които се програмират;
Z
Задна камера с автоматичен фокус, 8 MP с LED светкавица;
Z
Издържа на многократни изпускания до 1.2 м върху бетон, а с гумен калъф до 1.5 м.;
Z
Сменяема и презареждаща се литиево-йонна батерия от 3800 mAh;
Z
Мощен Wi-Fi, включително най-новия 802,11 ac стандарт;
Z
Сканиращо устройство, поддържащо 1D и 2D кодове;
Z
NFC;
Z
Bluetooth 5;
Z
Тегло – 268 гр.