fbpx

СИС Технология на специализирано изложение за технологии в ритейл сектора EuroCIS

СИС Технология на специализирано изложение за технологии в ритейл сектора EuroCIS

През последната седмица на миналия месец, 26 – 29 февруари 2024, наши представители посетиха Международно изложение EuroCIS в Дюселдорф, Германия, запознавайки се с новостите и тенденциите в технологичното развитие в ритейл сектора.

Екипът ни посети изложението EuroCIS в търсене на нови технологии за оптимизиране на процесите в търговията на дребно. Разгледа възможности за подобрение на клиентското обслужване и се запозна с последните иновации в сектора.

Естествено нашите представители не пропуснаха възможността да посетят щандовете на партньорите ни Diebold Nixdorf и Pricer. Видяха на живо техните последни иновативни решения, които биха допринесли за увеличаване ефективността и конкурентоспособността на всеки бизнес в сферата на търговия на дребно. За да гарантираме успеха на нашите текущи и потенциални клиенти, и да им предложим възможно най-добрите възможности да оптимизират и развиват своята дейност, сме изградили партньорски взаимоотношения именно точно с тези световноизвестни производители на специализирана техника, и сме техни официални представители за България. Благодарение на това, предлагаме на пазара най-ново поколение технически средства, създадени от висококачествени и надеждни компоненти.

Посещения на изложения от такова естество позволява на нашата компания да се запознае пряко с най-новите технологични решения и тенденции, които ще влияят занапред в сферата на ритейл сектора.

Участия и посещение на подобни изложения ни гарантират, че ще останем в крак с новостите и ще можем да предложим на клиентите си най-новите, качествени и ефективни решения.

Предложено за вас