fbpx
Терминали за поръчки и плащане в заведения

Терминал на самообслужване за монтаж на открито

Ускорете обслужването на Вашите клиенти и забравете за злоупотребите. Терминалът на самообслужване отменя необходимостта от присъствието на касиер и служител, който да приема поръчки. По този начин ще отделите повече време за подготовката на предлаганите продукти, а от друга страна отчетността Ви ще е по-добра от всякога. И нека да не забравяме, че Вашето заведение ще се открои в една силно конкурентна среда.

Основни характеристики на терминала за извършване на поръчки и плащане

Z

Сензорен монитор

Z

Монтаж на открито

Z

Приемане на плащания с банкноти и монети

Z

Връщане на ресто

Z

Специализиран компютър

Z

Банков терминал за картови разплащания

Z

Вградено фискално устройство

Z

Вградена система за видеонаблюдение

Z

Резервно захранване

Качество и надеждност на първо място

Не пестете от качество – спестете си излишни проблеми

Завършен цикъл на работа

Централизирано управление на обекти и съхранение на данни в Cloud – За секунди можете да направите промяна, която да се отрази във всички Ваши обекти. Разполагате с над 30 вида справки и в реално време можете да проследявате цялостното състояние на бизнеса си. Данните от системата се трансферират и съхраняват защитено в облачна структура и това не изисква да има изградена инфраструктура при Вас.

Централизирано управление

Висок клас модули за обработка на банкноти и монети – Модулите от най-висок клас гарантират висока скорост на обработка на плащанията в брой и минимизиране на прекъсванията на работата на обекта поради повреда в устройствата. За още по-голямо удобство, нашите терминали позволяват голям капацитет на съхранявани банкноти, което намалява необходимостта от непредвидено обслужване и прекъсване на работата им.

Банкноти и монети

Висок клас модули за обработка на банкноти и монети – Модулите от най-висок клас гарантират висока скорост на обработка на плащанията в брой и минимизиране на прекъсванията на работата на обекта поради повреда в устройствата. За още по-голямо удобство, нашите терминали позволяват голям капацитет на съхранявани банкноти, което намалява необходимостта от непредвидено обслужване и прекъсване на работата им.

Ревизии с таблет

Бързо, лесно и удобно – ревизии с таблет – Извършването на ревизии е по-лесно от всякога. Залагате артикулите, на които искате да направите ревизия, преброявате ги и въвеждате техните количества в системата своевременно с помощта на таблет. За още по-голямо улеснение можете да използвате и баркод скенер.

Call center

Обслужване от Call center – Гарантираме непрекъснатост на работния процес чрез обслужване от висококвалифицирани специалисти, които са насреща винаги, когато имате необходимост. С тяхната помощ, възникнала неизправност в работата на терминала за самообслужване ще бъде отстранена бързо и лесно.

Видеоконтрол

Постоянен видеоконтрол – Предотвратява се всякаква възможност от злоупотреби или вандалски прояви. Ще имате поглед над работата на терминала за самообслужване в реално време и от всяка точка, а при необходимост се съхраняват и записите от видеоконтрола.

Работа на открито

Подходящ за работа на открито, 24/7 – Надеждната и здрава конструкция на терминала за самообслужване позволява той да бъде монтиран на открито. Можете да го вградите без притеснения на фасадата на търговския обект и да е виден и достъпен за всички Ваши клиенти денонощно.

Иноксов корпус

Корпус от инокс – Иноксовата конструкция прави терминала за самообслужване още по-надежден и по-сигурен от хигиенна гледна точка. В сравнение с корпусите от пластмаса или обикновена стомана, тези от инокс са устойчиви външни въздействия и се характеризират със значително по-висока здравина. Поддръжката и почистването са бързи и лесни, с което гарантирате безопасност на Вашите клиенти.

Възможност за вграждане

Възможност за вграждане във витрина – Терминалът на самообслужване е проектиран така, че да може да бъде вграден във витрината на търговския обект. Това го прави изключително практично решение и за по-малки търговски площи, където всеки сантиметър е от значение.

Банкови транзакции

Получаване на средства секунди след банкова транзакция – Система за картови разплащания, която гарантира, че ще получите средствата по направена и платена поръчка с банкова карта незабавно.

Мониторинг

Мониторинг в реално време и дистанционно отстраняване на неизправности – Нашата автоматизирана система за мониторинг в реално време проследява ключови параметри в работата на терминала. При индикация за възникване на възможен проблем или настъпил такъв, ще бъдете мигновено известени. Неизправностите се отстраняват дистанционн.