fbpx

Оптимизиране на работните процеси и повишаване на ефективността при следване на корпоративните ценности

За над 30 годишната си история на българския пазар търговска верига ФАНТАСТИКО се е утвърдила като иноватор в областта на ритейла. Поредното доказателство за това е изцяло реновираният обект в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 87А, който, в партньорство със „СИС Технология“ АД, беше изцяло оборудван с електронни етикети.

Фокус

към успеха

  Електронните етикети предоставиха на ФАНТАСТИКО конкурентно предимство чрез възможността за бърза и лесна промяна на цените на избрани артикули. В резултат на това си гарантираха гъвкавост при промоции, винаги доволни клиенти и продажба на артикулите на актуалната цена.

Амбиция

за развитие

  Доказателство за непрестанния стремеж към развитие на компанията и желанието за предоставяне на още по-добро обслужване е реновирането на супермаркета на веригата на бул. „Симеоновско шосе“ 87А. Модерният облик на магазина се допълва с разнообразие от електронни етикети, чрез които се осигурява възможно най-доброто потребителско преживяване.

Нови

възможности

  След замяната на дейностите по ръчна промяна на цени с електронни етикети, служителите на компанията са ангажирани основно със съдействие на посетителите в магазина и осигуряване на още по-добро и качествено обслужване на своите клиенти.

Устойчивост

  Поставянето на електронни етикети за пореден път показва ангажираността на компанията към устойчиво развитие и щадящи природата практики. Редуцирането на използваните материали, необходими за отпечатване на хартиени етикети, помага да се намали употребата на природни ресурси.

Иновации

  За да бъдеш успешен и лидер на пазара, се изисква повече от усилен труд. Трябва да си готов да се впуснеш в преследване на иновациите. Осъзнавайки, че електронните етикети са бъдещето в ритейл бизнеса, мениджмънта взе поредното си иновативно решение за подмяната на хартиените етикети с електронни. По този начин те си гарантираха винаги точната цена, върху точния продукт, точно навреме.

Креативност

и нови знания

  Използването на електронни етикети отключи нови нива на креативност пред маркетинг отдела на компанията. С използването на електронните етикети и с помощта на нашите специалисти, стоките могат да бъдат представени по нов и завладяващ начин, привличайки вниманието и на най-забързаните клиенти.

ФАНТАСТИКО винаги са се стремели да работят с най-добрата техника и да следват най-добрите практики в ритейла, давайки възможност на своите служители да работят по възможно най-бързия и лесен начин. С помощта на екипа на „СИС Технология“ АД, служителите в търговския обект преминаха нужното обучение, за да могат да работят по ефективен начин и да използват всички възможности на електронните етикети.