fbpx

Електронни касови бележки с Fiscal Gate

Оптимизирайте работата на Вашия онлайн магазин

Какво представлява Fiscal Gate - система за електронни касови бележки?

Значително увеличените продажби през онлайн магазини през последните две години и активностите на регулаторните органи в посока контрол на продажбите в интерес на фиска, наложиха създаването на Fiscal Gate. Това е иновативен продукт за издаване на електронни касови бележки, който комбинира софтуер, хардуер и фискалното ноу-хау на СИС Технология АД. Използването на системата гарантира на Вашия онлайн магазин, че ще работи в пълен синхрон с изискванията на НАП към Е-търговците.

Зa кого е подходящ Fiscal Gate?

Нашето решение за електронни касови бележки е подходящо за онлайн търговци, които:
Електронни касови бележки с Fiscal Gate
  • Използват фискален принтер или касов апарат за обработка на онлайн поръчки;
  • Имат среден или голям обем обработвани поръчки;
  • Налице е недостиг на служители, които да обработват онлайн поръчките;
  • Стремят се към съкращаване на времето за обработка на всяка една поръчка;
  • Искат да отговарят в пълна степен на изискванията на НАП към Е-търговците;
  • Желаят да спестят ресурси, премахвайки разпечатването на фискален бон чрез замяна с електронна касова бележка.

Какви съществени ползи ще донесе Fiscal Gate на Вашия бизнес?

Без нужда от печат на касови бележки

Точна информация за наличностите в склада през мобилните терминали

Не отпечатвайте повече касови бонове. Системата генерира автоматично електронен фискален бон и клиентът го получава по e-mail. Спестявате 100% от използваните консумативи.

Повече обработени поръчки за по-малко време

Два пъти повече обработени поръчки за по-малко време и с по-малко ресурс

Използвайте по-пълноценно Вашите служители. Чрез нашата система за електронен касов бон ще сведете до минимум броя на служителите, заети с фискализирането на поръчките. Съкращавате времето за изпълнение на поръчката и увеличавате производителността си.

Синхрон с изискванията на НАП

Работете в пълен синхрон с изискванията на НАП към Е-търговците

Независимо по кое време на денонощието получите плащане към Вашия онлайн магазин, може автоматично да генерирате фискален бон на мига. Системата дава възможност за издаване на фискален бон от служител при напускане на стоката от Вашия склад. Всичко това, в пълно съответствие с изискванията на Наредба Н-18.

Непрекъснатост на работния процес

Гаранция за непрекъснатост на работния процес чрез резервиращи фискални принтери

С Fiscal Gate спирането на работа поради неработещо фискално устройство остава в миналото. При повреда в някое от устройствата, транзакцията се пренасочва автоматично към друго, а продажбите продължават без прекъсвания.

Автоматична обработка на сторно бележки

Автоматична обработка на сторно бележки

Можете бързо и лесно да обработите върнати стоки. Системата автоматично свързва сторниращата електронна касова бележка с първичния фискален бон. Това гарантира и по-голямо удобство за Вашите клиенти, защото отпада необходимостта те да съхраняват физически издадения касов бон, за да могат да върнат тяхната поръчка.

Дистанционен мониторинг

Дистанционен мониторинг на фискалните принтери

Тъй като контролът е важен, имате достъп до мониторинг в реално време. Нашият Call Center ще бъде винаги до Вас при нужда от съдействие. Разполагаме със специализирана система за превантивна намеса и ограничаване на неработещите устройства.

Какво още предлагаме?

Z

Висока степен на сигурност – СИС Технология е сертифицирано дружество според най-високите изисквания на IT стандартите – PCI-DSS 3.2.1., ISO 9001:2015, ISO 27001:2013;

Z

Унифицирани, лесни за реализация комуникационни протоколи;

Z

Call Center и мониторинг в реално време;

Z

Незабавно увеличаване на капацитета на решението, благодарение на възможността за надграждане;

Z

Възможност за временно увеличаване на капацитета при необходимост;

Z

Консултации в процеса на разработка, тестване и въвеждане в експлоатация;

Николай Нанков

Финансов консултант

Настоящата референция се издава от Декатлон България ЕООД в полза на СИС Технология АД в уверение на доказаната коректност и професионализъм през дългогодишното ни партньорство.
В лицето на СИС Технология АД имаме партньор, на който разчитаме за предоставяне на висококачествен хардуер за цялата верига от магазини на Декатлон и за специализирани услуги по привеждане на използвания от нас чуждестранен софтуер спрямо българското законодателство.
Последните законови промени към онлайн търговците ни изправиха пред нова реорганизация на работата. СИС Технология АД ни даде решение, с което изградихме връзка между нашия онлайн магазин за продажба на стоки от една страна и фискалните устройства от друга. Боновете се издават в електронен вид и се изпращат на клиента. Подобрихме и някои организационни процеси.
Натрупаният опит в съвместните ни отношения ни дава основание да препоръчаме СИС Технология АД като надежден доставчик.

М. Маринов

Chief Technology Officer

С настоящата Референция Озон Ентъртеймънт АД изразява благодарността си към екипа на СИС Технология АД за проявения професионализъм и коректност в процеса на съвместната ни работа.
Въведените нормативни изисквания за онлайн търговците при регистрирането и отчитане на продажбите ни изправи пред сериозно предизвикателство. СИС Технология АД намери подходящо решение, съобразявайки се в всички наши специфични изисквания. Разработената и имплементирана връзка между онлайн магазин и фискални устройства ни позволи да работим изцяло спрямо изискванията на Наредба Н-18 и да издаваме бонове в електронен вид. Допълнителни ползи, които получихме бяха намаляване на времето за изпълнение на поръчки, по-малко ангажирани в тяхната обработка и непрекъснат процес на продажба.
Благодарим на екипа на СИС Технология АД за навременното и прецизно изпълнение на поетите задължения. Работим сигурно и пълноценно знаейки, че техните специалисти са винаги насреща при възникнали казуси или въпроси.
Препоръчваме СИС Технология АД като доказан и надежден партньор, със съдействието на който може да автоматизирате всеки един процес.