fbpx
Мобилни компютри

Мобилен компютър Memor 11

Още по-висока ефективност на доказан на пазара модел за мобилни терминали

Memor 11 е новото попълнение на серията Memor на Datalogic. През годините тази серия мобилни компютри се е доказала в подобряването на продуктивността и оптимизирането на операции. В сравнение с устройствата от своя клас, Memor 11 се характеризира с много по-висока издръжливост на удари. Яркият 5-инчов сензорен дисплей позволява много добро взаимодействие между терминала и потребителя, а неговият елегантен размер подобрява използваемостта. Този продукт е идеален за всеки, който се нуждае от гъвкавост в магазините за продажба на дребно, управление на инвентара, оптимизиране на процесите в склада, проследяемост на производството, контрол на качеството, както и за заетите в транспортната и логистична сфера на дейност.

Подходящ за използване в:

Z
Търговски обекти;
Z
Производствени предприятия;
Z
Транспорт и логистика;
Z
Здравеопазване.

Управление на батерията и безжично зареждане

Съчетанието между високоиздръжливата сменяема батерия на този мобилен компютър и вградената технология SafeSwap™, ще повиши Вашата производителност, осигурявайки непрекъснатост на работния процес. Интелигентното управление на батерията позволява да персонализирате нейното използване, като това ще Ви помогне да удължите живота й до 20%. Безжичната система за зареждане от своя страна ще Ви осигури изключително надеждно безконтактно зареждане за по-ефективно използване на терминала.

Доказана ефективност на сканиране

Едно от ключовите предимства на Memor 11 e неговата доказана производителност при сканиране. Висококачественият 2D скенер Ви гарантира увеличаване на производителността на сканиране, особено в помещения без добро осветление. В допълнение ще получите и повишена точност и ефективност в процеса на сканиране, посредством уникалната технология на Datalogic – “Green Spot“.

Издръжлив и компактен ръчен терминал

Мобилният компютър Memor 11 е изключително издръжлив, а тънкият му дизайн го прави лесен за носене и използване в различни работни среди. Той е идеален избор за дейности, където издръжливостта е от съществено значение, като например складове, производствени предприятия и други индустриални среди. В допълнение, Memor 11 е с бърз осемядрен процесор, работещ до 2.3 GHz, който в комбинация с 4 GB RAM позволява едновременно изпълнение на множество приложения, което няма да намали бързодействието на работа.

Характеристики на мобилен компютър Memor 11

Z
Възможност за избор между Wi-Fi или Wi-Fi и мобилна връзка;
Z
Висока изчислителна мощност – 2 GHz Octa-core + 4GB RAM;
Z
5-инчов капацитивен мултитъч HD дисплей;
Z
Android 11 с Google услуги (възможност за ъпгрейд до 13+);
Z
Безжично зареждане;
Z
Съвместимост с всички по-стари аксесоари на Memor 10;
Z
Устойчивост на химикали;
Z
Степен на защита IP 65, издръжливост на изтърване до 1.5 м;
Z
Работна температура от -20 до 50 градуса;
Z
13-мегапикселова камера със светкавица и автофокус ;
Z
NFC;
Z
Bluetooth 5;
Z
Тегло – 285 гр.