fbpx

Имаме удоволствието да поканим клиентите си на вече утвърдилите се като традиционни наши годишни семинари. Водени от желанието да бъдем максимално полезни, поканихме адвокат Росен Русков, който ще представи темата „ЗДДС – Обзор на най-актуалното през 2023 г.“ Семинарът ще се поведе онлайн на 18-ти Декември 2023 г. от 09:30ч.

Ще разгледаме по-подробно:

 1. Деклариране на касова наличност – задължени лица, данни, подлежащи на деклариране, декларации, срокове – промени ППЗДДС – ДВ 55 от 27 юни 2023 г.;
 2. ДОПК:
  • Предварително деклариране на ВОД, ВОП, внос и вътрешни сделки със стоки с висок фискален риск – сериозни санкции при неспазване;
  • Проверки при сделки с недвижими имоти и МПС, сериозни санкции при неспазване;
  • Погасяване по давност на лихви за публични вземания;
  • Промяна на оценката на активи, подлежащи на обезпечение от НАП.

Адв. Росен Русков е опитен специалист по данъчно право и данъчен консултант с над 25 годишна практика в областта на данъчното право. Член е на Камарата на данъчните консултанти. Автор е на много публикации по съществени данъчни въпроси, както и на пълни коментари по ЗДДС към изданията на Апис-Колев, РААБЕ България, Резон Медия Груп, книга Търговско право за счетоводители, икономисти, финансисти и данъчни инспектори и др.
Водещ лектор е на обученията по промени и актуални казуси в ЗДДС, ДОПК и данъчните закони, които се организират съвместно с Магистер Диксит ЕООД и Доместикс ЕООД.

От екипа на СИС Технология ще се включи Янко Георгиев – Ръководител консултанти McMaster / ERP Aurora, с повече от 10 години опит в обслужването на клиенти и Доктор по Икономика, защитил дисертационен труд в областта на оптимизирането на бизнес процеси чрез имплементирането на ERP системи.

Янко ще Ви представи:

 1. Новости в счетоводен софтуер McMaster и ERP Aurora;
 2. Нова платформа за задаване на въпроси;
 3. Подобрена организация на обслужването на клиенти чрез контакти за директна консултация;
 4. Не на последно място, да си припомним създаването на нова отчетна година.

Семинарът се организира съвместно с Магистер Диксит ЕООД