fbpx
ESL - електронни етикети

Електронни етикети

Автоматизирайте процеса по промяна на цените

Заменете действията по ръчна промяна на цените с електронни етикети и използвайте служителите си за по-пълноценни дейности. Така, само с няколко клика, ще можете да промените цените на избрани от Вас артикули мигновено.

Чрез електронните етикети ще бъдете спокойни, че показвате точните цени в точния момент. В резултат на това Ви гарантираме доволни клиенти и продажба на артикулите на коректна цена. Без повече загуби поради отказ от покупка или по-ниска печалба от артикул поради неправилна цена. С използването на електронни етикети ще отпаднат всички опасения за разследване на регулаторни органи и налагането на глоби като резултат от некоректни цени.

Започнете сега с избрано от Вас количество електронни етикети в зоните с най-честа промяна на цените и надградете във всеки един момент. Можете да използвате един електронен етикет за визуализиране на няколко продукта и цени.

Точност при промяна на цените с електронни етикети

Точност при промяна на цените

На всеки му се е случвало да вземе продукт на една цена, а когато стигне до касата да бъде неприятно изненадан от различна цена.

При електронните етикети цените се променят автоматично през централизирана система и по този начин се премахва възможността за неприятното разминаване между заложеното в системата и реалната цена на етикета.

Подобно разминаване струва скъпо на бизнеса при проверка от страна на регулаторни органи, подаване на сигнал към КЗП от недоволен потребител или пропуснати продажби поради липсваща или грешна цена.

Спестяване на труд и средства

Електронните етикети намаляват значително времето и усилията за подмяна на хартиените етикети. Само с няколко клика на мишката можете да промените цените на избрани от Вас артикули, да пуснете или спрете от промоция голяма група стоки.

Освен това спестявате и разходите за труд и консумативи за повторно разпечатване, проверка и поставяне по рафтовете на етикети с актуализирани параметри. Служителите могат да се съсредоточат върху по-пълноценно обслужване на клиентите и поддържане на наличности по стелажите.

Pricer Елетронни етикети
Промяна на цените с електронни етикети Pricer

Уникална гъвкавост при ценообразуването

В реално време можете да променяте цените на големи групи артикули в рамките на секунди, при това напълно синхронизирано със софтуерната Ви система. По този начин насочвате потребителското търсене към определени групи артикули бързо и лесно. Бързата смяна на цените позволява да извършвате по-динамични промоции.

Освен това електроните етикети имат уникални възможности за визуализиране и презентиране на промоционални артикули, с което никой Ваш артикул няма да остане незабелязан.

Какво всъщност представляват електронните етикети?

Електронните етикети са дигитален заместител на класическите хартиени етикети. Допринасят за изключително бърза и лесна промяна на цените на артикулите в реално време. Чрез тях си гарантирате точната цена, върху точния продукт, точно навреме.

В стремежа си да предоставим най-качественото решение на нашите клиенти, избрахме да си партнираме с Pricer – водещ производител на електронни етикети в световен мащаб. Компанията предлага най-добрите ESL решения за търговците от висок и среден клас.

Електронни етикети точност

Защо Pricer?

Лого Pricer
  • Промяна на цените в реално време – само с електронните етикети на Pricer можете да промените над 2 500 цени само за 5 минути.
  • Доказано качество на продуктите – над 250 млн. инсталирани етикета в повече от 70 страни, обслужващи над 19 000 търговски обекта.
  • Устройства с най-дълъг живот на батерията – благодарение на IR технологията, етикетите издържат по-дълго, използват по-малки батерии и засичат сигнала с лекота.
  • Бързи и надеждни доставки – като премиум партньор на Pricer, имаме възможността да осигурим кратки срокове за доставка.

Факти и цифри към 2023 г.

милиона

Инсталирани електронни етикети

километра

Монтирани
лайстни

магазина

с инсталирани

електронни етикети

градове в България

години опит
PRICER
премиум партньор

Предлагаме Ви разнообразие от размери и видове етикети за всеки бизнес

Сашо Ганчев

Изпълнителен директор

Освен че осигурява огромни подобрения на ефективността в магазините, преминаването към ESL идва в стратегически важен момент за бизнеса, тъй като ние гледаме да подготвим нашите операции за бъдещето приемане на еврото. Ще можем динамично да адаптираме цените и промоциите и в двете валути, което означава, че персоналът може да се съсредоточи върху предоставянето на обслужване на клиенти, а не върху администрацията, свързана с тази промяна.

Цветелин Цветков

Регионален мениджър

Решенията за електронни етикети предлагат на клиентите прецизна ценова и продуктова информация. Централизираното управление ни позволява много бързо да актуализираме информацията на голям брой етикети за много кратко време, с което пестим време и работна ръка.

Пенчо Цветков

Директор Информационно обслужване

Като наш дългогодишен партньор и доставчик на софтуерни решения, избрахме „СИС Технология“ АД за внедряване на системата за електронно етикетиране на световноизвестната марка Pricer“