fbpx
Електронни везни

Везна за вграждане на каса Mettler Toledo Ariva-B

Везните от серията Ariva-B са двуинтервални и са разработени за вграждане в биоптични баркод скенери на каса. Двуинтервалните везни са подходящи за теглене както на леки, така и на тежки стоки. Те са идеалното решение за търговци на дребно с голяма номенклатура от продавани стоки, изискващи максимално допустимо натоварване до 15 кг., както и фина разделителна способност за леки, скъпи стоки. Могат да се използват както на каси с наличие на персонал, така и на такива за самообслужване в хранителни магазини.

Благодарение на тяхната здрава конструкция, която ефективно защитава вътрешната част на везните от попадане на мръсотия или течности, Ariva-B издържат дори и на най-натоварената работа на каса. Най-добрата интеграция на този модел везна е със скенерите на Datalogic – избор, на който са се доверили водещи вериги магазини в цялата страна. Везните от серията Ariva-B поддържат връзка и със скенерите на Honeywell, NCR, Motorola/ Zebra Technologies.

Категория:

Изключителна скорост на претегляне

Везните Ariva-B ще осигурят висококачествено обслужване на клиентите във Вашия магазин благодарение на своята изключително висока скорост на претегляне. Това Ви гарантира по-бърз процес на маркиране, което ще намали времето за обслужване на Вашите клиенти в чувствителни зони, каквито са касите. Едновременно с това ще предоставите по-високо удобство на работа на търговския персонал.

Издръжлив корпус

Ariva-B отговарят на най-високите изисквания за издръжливост. Техният механизъм на работа е защитен от здравия им корпус, което предотвратява възможността от повреда поради попадане на течности или мръсотия.

Устойчива технология

Везните за вграждане Ariva-B са изключително икономични по отношение на консумацията на енергия, което ще оптимизира Вашите разходи. Те са разработени с мисъл за околната среда. Това допълнително ще улесни решението Ви за инвестиране във везни за вграждане от подобен клас.

Характеристики на електронна везна за вграждане на каса Mettler Toledo Ariva-B

Z
Предназначена за вграждане в биоптичен скенер;
Z
Максимален капацитет – 6 / 15 кг.;
Z
Минимален капацитет – 40 гр.;
Z
Интерфейси – RS-232, USB 2.0, преходник за връзка с касов апарат (опция);
Z
Температурен диапазон – -10 до + 40 градуса
0-85 % влажност, без кондензация;
Z
Интеграция – Datalogic, Honeywell, NCR, Motorola/ Zebra Technologies;
Z
Размери – 292 x 102 mm (W x H), дължината е в зависимост от модела на скенера;
Z
Ползи – Изключителна скорост.