fbpx
Електронни везни

Електронна везна Mettler Toledo FreshWay T

Електронна везна с гъвкаво конфигуриране и издръжлив дизайн

Mettler Toledo FreshWay T е електронна везна от последно поколение, създадена, за да отговаря идеално на нуждите на търговските обекти. Характеризира се с високо разположения си дисплей, който осигурява по-прецизни процеси, правейки операциите по-лесни и удобни. Устройството се отличава с гъвкавите си конфигурации, поддържащи разнообразие от приложения, включително за самообслужване. Издръжливият дизайн осигурява висока производителност дори в най-взискателната работна обстановка.

Персонализирано конфигуриране

Електронната везна FreshWay T е гъвкаво решение, което включва големи цветни дисплеи и разнообразие от опции за принтиране на етикети, позволявайки лесното използване от служителите на търговския обект и в случаите на самообслужване. Висококачественият клиентски дисплей, значително подобрява взаимодействието с потребителите, като същевременно спомага и за увеличаване на продажбите. Може да бъде използван както с информативна цел, така и за визуализиране на рекламни послания.

Различни възможности за печат на етикети

Устройството предлага различни опции за принтиране на етикети, в това число принтиране на 2“ (50,8 мм) или 3“ (76,2 мм) етикети, етикети без подложка и разписки. Възможността за двоен печат с един принтер монтиран на стойката и един отдалечено, осигурява още по-голяма гъвкавост в процеса на работа.

Издръжлив корпус

Устойчивият на удари алуминиев корпус предпазва електронната везна FreshWay T от разливи, киселини, соли и мазнини. Това прави този модел електронна везна идеален за дългосрочна употреба, дори и при търговски обекти с голямо натоварване.

Интуитивен интерфейс

Потребителският интерфейс е удобен за работа както за нови служители, така и за опитни оператори. С тази везна значително ще намалите времето за обучение на нови служители и ще добавите качество в обслужването на клиенти.

Характеристики на електронна везна за вграждане на каса Mettler Toledo FreshWay C

Z
Дисплей на оператора – 15.6″ тъчскрийн със задна LED светлина; опционален 12.1″ дисплей; резолюция 1366 x 768 пиксела;
Z
Дисплей на клиента (опционален) – 15.6” дисплей със задна TFT LED светлина;
Z
Процесор – Intel® Dual Core N3010 1.06 GHz процесор (2.24 GHz в турбо режим);
Z
Flash – 64 GB;
Z
Опции: Принтери за 2“ (50,8 мм) или 3“ (76,2 мм) етикети, етикети без подложка и разписки; Възможност за двойно принтиране;
Z
RAM – 4 GB;
Z
Операционна система – Linux openSUSE Leap 15 64-bit; Microsoft Windows® 10 IoT Enterprise 64-bit;
Z
Енергиен поток – 100 – 240 V, 50 / 60 Hz.