fbpx
Електронни везни

Електронна везна Mettler Toledo FreshWay V

Модулна електронна везна с различни възможности за конфигуриране

Mettler Toledo FreshWay V е модерна електронна везна, разработена, за да осигури максимална гъвкавост и комфорт във Вашия бизнес. Устройството се характеризира с модулен дизайн, включващ индивидуални компоненти, които могат да бъдат конфигурирани по различен начин. По този начин можете да използвате пространството във Вашите магазини по възможно най-добрия начин.

Гъвкавият и иновативен дизайн на FreshWay V значително намалява риска от разходи за последващи настройки и дава възможност за бързо преконфигуриране при промени в организацията на Вашата дейност. Електронните везни FreshWay V издържат на работа в търговски обекти с високо натоварване.

Гъвкави конфигурации

Модулният дизайн на FreshWay V дава възможност за различни конфигурации, които намират приложение в различни сфери на търговията на дребно. Плочата за претегляне и дисплеите могат да бъдат позиционирани напълно независимо, което позволява персонализирано настройване на височини, поставяне и ориентация на дисплеите.

Висока степен на ергономичност

Височината и ъгълът (до 30°) на тъчскрийн екрана са лесни за регулиране в съответствие с индивидуалните изисквания на оператора. Това осигурява по-добро и удобно използване на везната, както и бърз и прецизен процес на претегляне.

Издръжлив корпус

Устойчивият на удари алуминиев корпус на електронната везна FreshWay V осигурява дълготроен полезен живот. Платформата за претегляне се откача бързо и се почиства лесно, което прави везната идеална за работа и в най-тежките условия на работа.

Лесен за работа интерфейс

Интерфейсът на електронната везна FreshWay V предлага улеснена работа както за нови служители, така и за опитни оператори. Съкратеното време за обучение е свързано с по-ниски разходи и повече време за обслужване на клиентите.

Характеристики на електронна везна за вграждане на каса Mettler Toledo FreshWay T

Z
Дисплей на оператора – 15.6″ тъчскрийн със задна LED светлина; опционален 12.1″ дисплей; резолюция 1366 x 768 пиксела;
Z
Дисплей на клиента (опционален) – 15.6” дисплей със задна TFT LED светлина;
Z
Процесор – Intel® Dual Core N3010 1.06 GHz процесор (2.24 GHz в турбо режим);
Z
Flash – 64 GB;
Z
Опции: Принтери за 2“ (50,8 мм) или 3“ (76,2 мм) етикети, етикети без подложка и разписки; Възможност за двойно принтиране;
Z
RAM – 4 GB;
Z
Операционна система – Linux openSUSE Leap 15 64-bit; Microsoft Windows® 10 IoT Enterprise 64-bit;
Z
Енергиен поток – 100 – 240 V, 50 / 60 Hz.