fbpx
Електронни везни

Електронна везна Mettler Toledo FreshBase

FreshBase – издръжлива и лесна за работа електронна везна от Mettler Toledo

Mettler Toledo FreshBase е висококачествена и здрава електронна везна предназначена за търговци, които се нуждаят от надеждни решения на ниска цена. Характеризира се с лесни за използване функции и иновативен дизайн. С нейна помощ безпроблемно ще преодолявате ежедневните предизвикателства пред Вашия бизнес.

Устройството се отличава с модерния си интуитивен потребителски интерфейс, който има силен положителен ефект върху производителността и обслужването на клиенти. За Ваше удобство, FreshBase намалява времето, нужно за обучение на персонала, за да можете спокойно да се фокусирате върху растежа и развитието на бизнеса си.

Удобство за оператора и клиентите

12.1-инчовият дисплей за оператора на везната осигурява нейното лесно и комфортно използване. Освен това, 7-инчовият дисплей за клиента, както и елегантният и удобен дизайн на това устройство позволяват по-доброто обслужване на клиенти, което има директен положителен ефект върху продажбите.

Лесна за работа електронна везна

Потребителският интерфейс на FreshBase позволява улеснена, интуитивна работа както за нови служители, така и за опитни оператори. Намаленото време за обучение на персонала добавя по-ниски разходи и повече време за висококачествено клиентско обслужване към дългия списък с предимства на продукта.

Висока издръжливост

Тази електронна везна е разработена да издържа на ежедневната работа в натоварените отдели. Нейният ергономичен дизайн с алуминиев корпус приоритизира хигиената и издръжливостта в дългосрочен план. Силно устойчиво на тежка работа, това устройство предлага подобрена производителност на по-ниска цена.

Издръжлив и компактен ръчен терминал

Мобилният компютър Memor 11 е изключително издръжлив, а тънкият му дизайн го прави лесен за носене и използване в различни работни среди. Той е идеален избор за дейности, където издръжливостта е от съществено значение, като например складове, производствени предприятия и други индустриални среди. В допълнение, Memor 11 е с бърз осемядрен процесор, работещ до 2.3 GHz, който в комбинация с 4 GB RAM позволява едновременно изпълнение на множество приложения, което няма да намали бързодействието на работа.

Характеристики на електронна везна Mettler Toledo FreshBase

Z
Дисплей на оператора – 12.1″ тъчскрийн със задна LED светлина; резолюция 1280 x 800 пиксела;
Z
Дисплей на клиента (опционален) – 7” дисплей със задна LED светлина; резолюция 800 х 400 пиксела;
Z
Операционна система – MT Linux Embedded OS;
Z
Енергиен поток – 100 – 240 V, 50 / 60 Hz;
Z
Процесор – Intel® Celeron® N3350 Dual Core 2.4 GHz Burst Frequency;
Z
Принтер за печат на етикети с ширина до 3“ (до 8 см.) и опционален външен принтер;
Z
RAM – 4 GB;
Z
Flash – 8 GB;