fbpx

Съни Маркет и електронните етикети

CASE STUDY: Електронни етикети – Съни Маркет

Внедряване на електронни етикети в търговска верига Съни Маркет и автоматизиране процеса по промяна на цените

Sunny Market logo

Профил на клиента

Съни Маркет България

„Съни Маркет“ е водеща верига магазини, функционираща от 11 години на територията на област Бургас. Към настоящия момент успешно управляваме 15 търговски обекта. Компанията има дългогодишен опит в търговията на дребно и обслужването на клиенти, и винаги се стреми да предоставя на своите клиенти възможно най-добрите условия на пазаруване.

Проблем / Поставени цели

Винаги сме се стремели да бъдем иновативни в управлението на нашите търговски обекти, използвайки най-новите софтуерни и хардуерни решения в областта на ритейла. Поради тази причина търсим различни възможности да направим магазините си още по-привлекателни за по-голям брой клиенти, гарантирайки им сигурност, че ще виждат винаги точни и верни цени на предлаганите от нас стоки.

Решение

В желанието си да предоставим възможно най-доброто обслужване на клиенти си, решихме да поставим електронни етикети в наш магазин в квартал Лазур в гр. Бургас. Доверихме се на нашия дългогодишен партньор и доставчик на софтуерни и хардуерни решения – СИС Технология АД, които са и представител на световноизвестният производител на електронни етикети – Pricer. Започнахме с малък брой етикети, за да видим дали това решение отговаря на нашите очаквания с идеята да надградим в бъдеще.

Резултат

Процесът по инсталиране на електронните етикети премина абсолютно безпроблемно. Поставихме електронни етикети в почти целия обект. След като се уверихме в техните ползи взехме решение да увеличим броя им. С тяхна помощ можем да променяме цените на стоките бързо и лесно, което спестява труд на нашите служители и те имат достатъчно време да се грижат за това, стелажите ни да са винаги заредени. Същевременно с това, електронните етикети правят цените на стоките и тяхното описание по-четими и видими за клиентите и това им дава усещането за сигурност в процеса на пазаруване.

Предложено за вас

Арас Груп с ERP Aurora

Арас Груп с ERP Aurora

CASE STUDY: ERP Aurora модел за управление на склад Профил на клиента Арас Груп ЕООД Място: област Бургас, община...

read more