fbpx

Макс Марк и електронните етикети

CASE STUDY: Електронни етикети – Макс Марк

Юппи ООД внедрява електронни етикети в своята търговска верига Макс Марк и автоматизира процеса по промяна на цените

Лого Макс Марк

Профил на клиента

Юппи ООД

ЮППИ ООД е българска компания, която управлява верига супермаркети за хранителни и нехранителни стоки „Макс Марк“. Към настоящия момент, търговските обекти на компанията са общо 6 и са разположени на територията на община Горна Оряховица.

През своята 20 годишната история, компанията винаги е осигурявала на своите клиенти висококачествено продукти на достъпни цени. Стремежът им към предоставяне на най-високо ниво на обслужване на клиентите не спира и до днес, което се доказва и с решението, което вземат за поставяне на електронни етикети в един от своите магазини.

Проблем

Основен проблем, пред който са изправени търговските вериги в днешно време е динамичната промяна на цените. В магазините за хранителни стоки тази динамика се усеща особено осезаемо в зоните за продажба на плодове и зеленчуци. Буквално има стоки, на които доставните цени се променят ежедневно. Това налага честа промяна на продажните цени и респективно подмяна на хартиените етикети от наша страна.

Решение

Партньорите ни от СИС Технология предлагат електронните етикети на Pricer, които се управляват чрез използвания от нас търговски софтуер POS Master. След като бяхме запознати с различните видове електронни етикети и ползите от тях, взехме решение да оборудваме един от нашите магазини в зоната за плод и зеленчук. Искахме да видим до каква степен подобно решение ще облекчи работата на служителите в процеса по промяна на цените на стоките.

Резултат

Едно от нещата, които забелязахме още със самото поставяне на електронните етикети беше, че клиентите ни бяха доста впечатлени от тях. Освен, че придават един по-добър вид на търговската зала, дават допълнителна сигурност на потребителите, че цената която виждат ще бъде същата и при нейното маркиране на касата. Поставянето на електронни етикети в зоната за плодове и зеленчуци отговори напълно на нашите очаквания за бърза и лесна промяна на цените. В бъдеще планираме да поставим електронни етикети и на секциите ни за промоционални стоки.

Предложено за вас

Арас Груп с ERP Aurora

Арас Груп с ERP Aurora

CASE STUDY: ERP Aurora модел за управление на склад Профил на клиента Арас Груп ЕООД Място: област Бургас, община...

read more