fbpx

Мебели виденов с ТРЗ програма Horizon

CASE STUDY: ТРЗ програма Horizon

Лого мебели Видено

Профил на клиента

Мебели Виденов – „Велея Глобал“ ЕАД

Бранд със сериозно пазарно присъствие в България. Огромно разнообразие от добри продукти на достъпни цени, доставки в кратки срокове, развита търговска мрежа в цялата страна.

Проблем

Сериозен казус, пред който бяхме изправени в процеса на работа беше прехвърлянето на персонал по чл.123 в средата на месеца и годината, поради промени в дружеството, като по-голямата част от персонала са на СИРВ с четиримесечен период на отчитане.

Нашето желание беше графиците автоматично да се прехвърлят в новосъздадените дружества без прекъсване на цикъла, да се генерират по две Декларации 1 и 6 – преди и след прехвърлянето, където трябваше да бъдат разделени пропорционално отработените по графиците часове. Тази промяна, наложи и препрограмиране на експорта на Справката по чл.73, ал.6 ЗДДФЛ, за да могат да се отразят правилно данните от двете дружества. Друг казус, пред който бяхме изправени беше правилното отразяване на присъствието на ученици по-програма за Дуално обучение, както и има възможност за импорт на информация от външни файлове на данни.

Решение

Специално за нашите нужди беше разработена допълнителна функционалност, която да отговаря на нашите изисквания и очаквания.

Резултат

Резултатът оправда нашите очаквания. И както винаги подаденото от нас задание беше изпълнено по най-добрия начин и в срок, за което мога само да благодаря на целия екип. Благодарение на продукта на SIS Technology, можем правилно да отразяваме присъствието на ученици по програма за Дуално обучение.

Horizon лого

Благодарна съм на целия екип за съдействието, което ни оказват винаги и по всяко време, за разбирането, за бързата реакция, за професионализма. Благодаря ви!!!

Марияна Иванова Иванова-Господинова
Ръководител екип ЧР, „Велея Глобал“ ЕАД

Предложено за вас

Арас Груп с ERP Aurora

Арас Груп с ERP Aurora

CASE STUDY: ERP Aurora модел за управление на склад Профил на клиента Арас Груп ЕООД Място: област Бургас, община...

read more