fbpx

Добротица – ERP Aurora

CASE STUDY: ERP AURORA – Недко Недков-Овчарово ЕООД

Модел „Хранително-вкусова промишленост“

Добротица с ERP система за хранително-вкусова промишленост

Профил на клиента

Недко Недков-Овчарово ЕООД

Лидер в производството на натурални млечни и месни продукти с доказано качество и автентичен вкус от собствените ферми в с.Овчарово, област Добрич. Фирмата произвежда продукти под фирмена марка Добротица.

Всичко започва 1993 с 4000 дка земя. Постепенно се разширява дейността с отглеждане на животни, захранени на лични пасища. Днес фирмата разполага със 60 000 дка зема в плодородна Добруджа. Фирмата разполага с 45 магазина из цялата страна.

Недко Митев Недков

Собственик и Управител

През годините фирмата се разраства и нуждата от софтуер е належаща за проследяване на всички процеси на материални движения в складовото стопанство и производствен цех.

Проблем, който трябва да се разреши

Фирмата не разполагаше със софтуер в склада и в производството. При нарастване на производственото портфолио се наложи пълно проследяване на складовите наличности, на произведената продукция и отразяване на тези процеси в счетоводството на компанията. Предвид характера на производството се налага и партидно отчитане на всички продукти и суровини в склада, което няма как да бъде извършено без подходящ софтуер, осигуряващ партидното отчитане на материалите и произведената продукция.

Решение на проблема

Спряхме се на ERP Aurora, защото напълно покри изискванията ни. Софтуерът обхвана процесите в склада, производството и счетоводството. Автоматизираха се процесите. Справките осигуриха бърза, точна и актуална информация за материални запаси, произведена продукция, както и за финансовото състояние на компанията.

Внедряване на ERP

Имплементирането на решението започна с цялостен анализ на бизнес процесите в предприятието. Бяха установени целите на ръководството, както и ключови показатели за анализ. Дефинирани бяха специфични разработки, за да може софтуера да отговори по-пълно на нуждите на компанията. Софтуерът беше имплементиран успешно, като изпълни поставените цели на Ръководството на компанията.

Резултат след внедряването

Резултатът е добра и стриктно спазвана организация, намалени до минимум грешки, бързи оперативни и управленски справки и възможност за своевременни мениджърски решения, както и осигурено оптимално управление на компанията.

Качествена продукция

Основната мисия на „Добротица” винаги е била да предложи висококачествена продукция на своите клиенти. За тази цел производствената база на фирмата е оборудвана с иновативни съвременни технологии, които осигуряват оптимален контрол на качеството върху продукцията и се грижат за комфорта на животните.

Мечта

Мечтата на „Добротица” е да продължи и разпространи традиционният български вкус, както на родния пазар, така и в чужбина. Компанията притежава IFS сертификат, който позволява на фирмата да продава натуралната си продукция отвъд границите на страната.

Недко Митев Недков

Собственик и Управител, Недко Недков-Овчарово ЕООД

Предложено за вас

Арас Груп с ERP Aurora

Арас Груп с ERP Aurora

CASE STUDY: ERP Aurora модел за управление на склад Профил на клиента Арас Груп ЕООД Място: област Бургас, община...

read more