fbpx

Фриго ЕООД разшириха своята дейност, откривайки нов супермаркет в Летница

Фриго ЕООД разшириха своята дейност, откривайки нов супермаркет в Летница

Основната дейност на „Фриго“ ЕООД е преработка, дълбоко замразяване и съхранение на плодове и зеленчуци. Предприятието е с ново и модерно оборудване и е позиционирано в България.

Целта на „Фриго“ е да предлага висококачествени замразени зеленчуци и плодове за България и износ в чужбина. Колективът полага големи усилия, за да направи името на компанията синоним на отлично качество. Собствениците се гордеят със сплотения си екип, който цени семейните ценности и традиции.

От 2014 г. фирмата използва счетоводен софтуер McMaster, където отчита своето производство, търговия и счетоводство. През Април тази година, Фриго ЕООД разшириха своята дейност и откриха първия си хранителен магазин. Обектът е позициониран в близост до Крушунските водопади.

На вниманието на своите клиенти, търговския обект предлага голямо разнообразие от качествени стоки за жителите на Летница и за работниците в предприятията в района. Освен местните жители, той ще обслужва и множеството туристи.

За своята нова дейност, „Фриго“ отново се довериха на екипа на СИС Технология АД, избирайки предлагания от компанията търговски софтуер POS Master EVO II.

Желаем успех в новото начинание на фирма „Фриго“ ЕООД и целия им екип! Да е спорна, лека и удовлетворяваща работата им в новооткрития супермаркет.

Предложено за вас