fbpx
Блог

Лицата зад СИС Технология – Петя Игнатова

Следващият участник от екипа ни, с който ще Ви запознаем в рубриката „Лицата зад СИС Технология“ е Петя Игнатова, която се вписва чудесно сред колегите си във фирмата. Срещите с нея никога не са скучни – с усмивка и мила дума тя успява да омагьоса всеки един човек. Със своята положителна нагласа и добронамереност създава мостове между нашите продукти и клиентите. Петя е истински катализатор на успешните бизнес взаимоотношения, а нейният енергичен подход винаги оставя следа от усмивки и доволни клиенти.

Представи се с няколко думи

Петя Игнатова
Петя Игнатова със семейството си

Казвам се Петя Игнатова и съм Специалист продажби. Започнах работа в СИС Технология преди 4 години. От първия ми работен ден, живота ми се обърна на 180 градуса – не говоря само професионално. Например мога да кажа, че съм участвала в мероприятие като Business Run Varna, което нямаше да повярвам преди да стана част от екипа на СИС Технология, най-малкото защото се запалих по спорта (в това число и бягането) благодарение на фирмата. Вече спортът е задължителна част от моя ден – преди работа или в обедната почивка посещавам групови тренировки или фитнеса в сградата ни.

Петя Игнатова със семейството си

Разкажи спомен от първия си работен ден

Спомням си ясно първия ми ден във фирмата. Бях много притеснена да се запозная с всички бъдещи колеги, минахме през всички стаи и не знаех къде се намирам. Помня, че бях много несигурна, но в същото време и се вълнувах от новото предизвикателство. Въпреки първоначалния стрес, открих, че работната обстановка е подкрепяща и сътрудничеството с колегите ми помогна да свикна със средата за много кратко време.

Какво ти носи щастие?

Щастие ми носи моето семейство – децата ми, съпругът ми и моите колеги, с които също прекарвам не малка част от ежедневието си. Както и малките неща в деня ми – да си свърша задачите в срок, клиентите да са доволни, когато се прибера вкъщи децата да се зарадват, да прекарвам време с тях и със съпруга си.

Кой е човекът, който те подкрепя най-много?

Семейството на Петя Игнатова

Човекът, който ме подкрепя най-много е моят съпруг. Той е моята опора. Двамата взаимно се подкрепяме, даваме си сила и кураж да вървим заедно напред във всяко едно наше ново начинание, включително и в професионалното си развитие.

Как би описала средата в СИС Технология?

Един чудесен сплотен екип с много позитивни и приятни млади хора, които си вършат много професионално работата. СИС Технология е място, където освен много професионални взаимотношения и връзки, могат да се изградят и много приятелства. Забавлението върви ръка за ръка с работата, като така работния процес и постигането на целите става неусетно. Като цяло е една много комплексна среда, където взаимоотношенията са страшно динамични, но това го прави и именно естествена среда, а не стерилна, където всеки е затворен в себе си.
Семейството на Петя Игнатова в СИС Технология

Какво най-много ти харесва в работния ден?

Началото на работния ден – когато дойда в офиса и си направим по кафе с колегите, излезем на терасата на чист въздух и имаме нашите пет минути заедно, които зареждат деня и съответно всеки отива по своя офис и аз се захващам с разговорите с клиенти, подготвянето на оферти, договори и други задачи.

Какво обичаш да правиш след натоварващ ден?

Вечерно време, след натоварен работен ден обичаме със семейството да караме колелета в Морската градина, когато имаме възможност. Екипираме се всички с велосипеди, правим поне час-час и половина разходка, спираме долу на Плажната алея, имаме 10-15 минути почивка, „зареждаме батериите“ и тръгваме наобратно.

СИС Технология

Пазарен лидер в разработването и имплементирането на решения за автоматизиране и оптимизиране на бизнес процеси. Ние сме дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и представител на световно известни марки като Diebold Nixdorf, Datalogic и Pricer за България. Иноватор в разработването и производството на терминали за самообслужване на бензиностанции и търговски обекти.

22 ное., 2023

Предложено за вас