fbpx

Макс Марк дигитализира клиентските си карти за отстъпка, доверявайки се на СИС Технология

Макс Марк дигитализира клиентските си карти за отстъпка, доверявайки се на екипа на СИС Технология АД

Верига супермаркети за хранителни и нехранителни стоки „Макс Марк“ направи значителна крачка към модернизацията на своя бизнес, като дигитализира клиентските си карти за отстъпка с помощта на СИС Технология АД. С новото мобилно приложение за карти за отстъпка, Макс Марк предлага на своите клиенти гъвкава и удобна програма за лоялност, която осигурява множество предимства както за търговеца, така и за клиентите.

Какво представлява мобилното приложение за карти за отстъпка?

Нашето мобилно приложение за управление на клиентски карти позволява на търговците да предлагат дигитални карти за отстъпка директно на мобилните устройства на своите клиенти. С негова помощ, Макс Марк може лесно да информира клиентите за актуални промоции, брошури, игри, както и да им предоставя допълнителна информация за промотираните продукти и локациите на търговските обекти.

Основни предимства на мобилното приложение за карти за отстъпка

  • Удобство:
  • Клиентите имат бърз и лесен достъп до картата за лоялност на своя мобилен телефон. Всичко, което трябва да направят, е да отворят приложението, да сканират своята карта на касата, без да губят време в търсене на физическа карта.

  • По-ниски разходи и по-малко отпадъци:
  • Чрез дигитализирането на картите, Макс Марк значително намалява разходите за производство и разпространение на физически карти и брошури.

  • Лесен достъп до брошури, промоции и купони:
  • Всички промоционални предложения са на един клик разстояние от клиентите, което повишава тяхната информираност и лоялност.

  • Повишаване на ангажираността на потребителите:
  • С приложението Макс Марк може да предложи повече промоции и награди, което прави клиентите по-склонни да пазаруват във веригата.

  • Изследване на потребителските предпочитания:
  • Събирането на данни за предпочитанията и поведението на клиентите помага на Макс Марк да предложи по-персонализирани услуги и промоции.

Физически или дигитални карти за отстъпка?

Max Mark 400x400 Banner
Издаването на физически карти за отстъпка може да бъде скъпо и неудобно, както за търговците, така и за клиентите. Физическите карти се губят лесно и често се забравят у дома. Освен това, разпространението на физически брошури и купони изисква значителни разходи и време.

От друга страна, нашето мобилно приложение за карти за отстъпка предлага по-ниски разходи, по-малко отпадъци и по-голямо удобство. Клиентите винаги имат своите карти на разположение на мобилния си телефон, което улеснява пазаруването и повишава тяхната удовлетвореност.

Предлагаме и двете решения за клиентски карти

Въпреки предимствата на дигиталните карти, ние в СИС Технология разбираме, че някои клиенти все още предпочитат физическите карти за отстъпка. Затова предлагаме и двете решения – както физически, така и дигитални карти. С нашия търговски софтуер POS Master, търговците могат да управляват и двата типа карти, като осигуряват максимална гъвкавост и удобство за своите клиенти.

Мобилното приложение на Макс Марк, интегрирано с POS Master, е налично за устройства с Android и iOS, и предлага лесен достъп до актуалните промоции, брошури и информация за търговските обекти. Благодарение на него, Макс Марк не само подобрява удобството за своите клиенти, но и укрепва своята позиция на пазара чрез модернизиране на системата си за лоялност.

Ако приложението за карти за отстъпка представлява интерес за Вас, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме насреща, за да Ви предадем нашето ноу-хау и да Ви помогнем да управлявате бизнеса си по най-добрия начин.

Предложено за вас