fbpx

Практикер с цялостно оборудване на обектите си с електронни етикети

Практикер с цялостно оборудване на обектите си с електронни етикети

Веригата магазини, от типа „Направи си сам“, Практикер извършва цялостно оборудване с електронни етикети на всичките си 16 магазина. Решението е взето след успешното им внедряване в техния пилотен обект, намиращ се в гр. София, кв. Дружба, бул. Цариградско шосе и последващото цялостно оборудване на новия им обект в ритейл парк гр. Перник.

След задълбочена оценка, успешна пилотна инсталация и последваща втора инсталация в друг обект, Практикер решава отново да ни се довери и да оборудва всички свои обекти с автоматизираното комуникационно решение на Pricer, базирано на електронните етикети. Така веригата получава възможност за разширено управление на цените в цялата верига, като гарантира, че те са едни и същи във физическите магазини и онлайн. Също така може да променя централизирано цените на стоките, като се гарантира, че цената върху етикета е правилна и отговаря на тази, която ще бъде маркирана на касата.

Ще бъдат инсталирани общо около 750 000 дигитални етикета с различни размери на Pricer SmartTAG HD Red, с множество страници за мърчандайзинг и информация за продукта. Доставките и монтажите  се планира да приключат до края на 2023 г.

Като заключение, ето какво споделя Андриан Пенков, генерален директор на Практикер: „Като търговец на дребно, ние трябва да управляваме честите промени в цените, промоциите и намаленията, което отнема много време. Освен това днешните потребители имат голямо търсене на информация за продукта и правилната цена на самия самият рафт, по същия начин, както когато пазаруват онлайн. Искахме да намерим решение, което повишава ефективността в магазина, позволявайки по-автоматизирано управление и попълване на инвентара, както и по-ефективни операции кликване и събиране, което е изключително важно предвид броя на магазините, които имаме, и повишава удовлетвореността на клиентите“.

Допълнителна информация относно внедряването на електронните етикети Pricer в Практикер може да намерите ТУК.

Вижте ТУК, ако искате да научите повече за това какво представляват и как работят предлаганите от нас електронни етикети.

Предложено за вас