fbpx

Видео уроци за ТРЗ програма Horizon и счетоводен софтуер McMaster

Ново в YouTube канала на СИС Технология

Уважаеми клиенти и приятели на СИС Технология, стремим се непрестанно да се развиваме и да Ви бъдем полезни. Поради тази причина стартирахме една инициатива специално за Вас. С гордост обявяваме, че имаме два нови раздела в YouTube канала ни, посветени на ТРЗ програма Horizon и счетоводен софтуер McMaster.

В нашата нова видео серия „Как се прави в Horizon„, ще ви покажем стъпка по стъпка как да се справите с различни аспекти на софтуера ни за заплати, кадри и графици. Независимо дали сте начинаещи или опитни потребители, нашите обучителни видеа ще Ви помогнат да разберете как да използвате Horizon по най-ефективния начин.

Очаквайте видеа, които ще Ви научат как да стартирате работа с Horizon, да създадете графици, да извършвате различни настройки, системни функции, експорти и настройки, както и още много други полезни теми. Със сигурност ще намерите възможности, чрез които да извлечете максималната полезност от софтуера.

YouTube плейлиста "Как се прави в Horizon"
YouTube плейлиста "Как се прави в McMaster"

В албума „Как се прави в McMaster“ ще откриете обучителни видеа, които ще Ви помогнат да използвате нашия счетоводен софтуер по най-добрия начин. С тяхна помощ ще можете да оптимизирате работата си и да повишите ефективността си. Нашите видеа ще Ви представят стъпка по стъпка инструкции и най-добри практики за използване на програмата.

Абонирайте се за нашия канал и следете за нови видеа, които ще се добавят редовно, за да не изпускате нито един полезен съвет и техника. Нека заедно развиваме Вашите умения и способности в работата със счетоводен софтуер McMaster и ТРЗ програма Horizon.

Благодарим Ви, че избрахте СИС Технология за Вашите счетоводни, финансови и ТРЗ решения. Ние сме тук, за да Ви помогнем да автоматизирате и оптимизирате Вашите бизнес процеси с увереност!

Предложено за вас