fbpx

След успешното внедряване на електронни етикети в своя пилотен търговски обект, намиращ се в гр. София, кв. Дружба, бул. Цариградско шосе, Практикер решава да продължи и с останалите.

Решенията за електронни етикети предлагат на клиентите прецизна ценова и продуктова информация. Централизираното управление ни позволява много бързо да актуализираме информацията на голям брой етикети за много кратко време, с което пестим време и работна ръка.

Цветелин Цветков

Регионален мениджър, Практикер Ритейл

И ето – вторият обект на търговската верига, изцяло оборудван с електронните етикети на Pricer е вече факт. Той се намира в новоизградения ритейл парк в гр. Перник, който е и най-големия в Югозападна България.

Радваме се, че Praktiker се довериха отново на предлаганата от СИС Технология система за електронни етикети и продължават с обновяването на своите магазини.

Освен ползите за бизнеса, решенията за електронно етикетиране предлагат на клиентите прецизна ценова и продуктова информация, което ще допринесе за тяхното по-добро пазаруване в новия магазин.