fbpx

Арас Груп с ERP Aurora

CASE STUDY: ERP Aurora модел за управление на склад

Профил на клиента

Арас Груп ЕООД

Място: област Бургас, община Руен, с. Снягово
Основна дейност на фирмата: търговия на авточасти и сервиз на автомобили.

Проблем

В сервиза поддържаме много и различна документация, свързана с автомобилите, които обслужваме. Предвид динамичната работа, събраната информация от различни места забавяше обслужването на клиентите. Трудно проследявахме и историята на обслужване на автомобилите.

Решение

Лесно въведена, една и съща информация може да се използва от оферта към реална заявка за ремонт и в други документи според нуждите ни. Специфичното при нас е, че изписването на авточастите от склада е по-дълъг процес от ден – два. В процеса на обслужване на даден автомобил, можем да добавяме допълнителни части в поръчката преди окончателното й приключване. Имаме възможност на всяка поставена част или извършен ремонт да отбележим определен монтьор, работещ по задачата. Месечно лесно се вижда извършения труд човек по човек от персонала.

Внедряване

Използвахме готов, утвърден и изпитан модел на работа, приложен в други автосервизи. По този начин организацията по внедряване мина бързо и безпроблемно.

Резултат

В ERP Аурора бързо обработваме документацията, която включва задаване на оферти, проформа фактури, работен картон на автомобила, договор за извършване на услуга и гаранционни карти към авточастите. Можем лесно да проследяваме ремонт на автомобил хронологично през годините. Софтуерът има много функции и желаната информация бързо се извлича.

ERP Aurora лого

Служителите от фирмата бяха запознати с дейността ни и подготвени за разрешаването на нашите проблеми. Много бързо реагираха на различните казуси.

Реджеп Ереджеб – управител Арас Груп ЕООД

Предложено за вас