fbpx

С радост Ви съобщаваме, че веригата хипермаркети HIT Max, които са дългогодишни клиенти на СИС Технология АД, оборудваха един от техните обекти с касите на самообслужване на Diebold Nixdorf, управлявани от търговски софтуер POS Master.

Знаейки, че наближаващите празници са свързани с голям поток от клиенти, а това води и до образуването на големи опашки по конвенционалните каси, Ръководството взема решение да внедри каси на самообслужване.

Те вече са факт в магазин ХИТ Макс Младост, където за по-голямо удобство, клиентите вече могат да заплатят своите продукти лесно и бързо в зоната на самообслужване, състояща се от 6 каси.

Научете повече за касите на самообслужване →

Верига магазини Хипермаркети HIT Max е позиционирана в София. Предлага голям асортимент от висококачествени продукти в различни категории – козметични стоки и домашни потреби за семейството и градината, както и богато разнообразие от свежи, и пакетирани храни от цял свят. HIT Max също така предлага немски стоки, които са много търсени от клиентите и е трудно да се открият в други търговски обекти.

Ако все още се колебаете дали да поставите каси на самообслужване във Вашите търговски обекти, запознайте се с пет ключови причини, поради които те са перфектното допълнение за Вашия магазин тук.