fbpx

Макс Марк с електронни етикети в зона „Плод и зеленчук“

Супермаркет Макс Марк с електронни етикети на зона плод и зеленчук

Макс Марк е българска верига супермаркети за хранителни и нехранителни стоки на територията на община Горна Оряховица. Стремежът им е да предоставят високо ниво на обслужване и удовлетвореност на своите клиенти. Именно за това се взема решение за поставяне на електронни етикети в зона „Плод и зеленчук“ на един от общо шестте магазина. Това е една от зоните, в които промяната на цените е доста динамична и се налага честа подмяна на етикетите.

Подобно решение облекчава много работата на служителите в процеса по промяна на ценовите етикети. В същото време така се гарантира винаги правилна цена на продуктите и съответствие между обявените цени и тези маркирани на касата, което дава по-голяма сигурност и удовлетвореност на клиентите. Информацията на етикетите е ясна, привлекателна и лесно четима, а промяната на цените става изключително бързо и лесно. Освен че електронните етикети улесняват клиентите и служителите, те предлагат по-прецизна и ясна информация. Като допълнение употребата на хартия за печат на традиционни етикети намалява значително, което освен че редуцира разходите за закупуване на хартия, също така води до ограничаване на негативното въздействие върху околната среда.

Клиентите остават доста впечатлени от поставянето на електронните етикети, които освен че дават допълнителна сигурност, придават и по-добър облик на търговската зала, споделят от Макс Марк. Очакванията от това нововъведение са напълно удовлетворени и в бъдеще ще бъдат поставени още дигитални етикети в други зони на магазина.

Предложено за вас