fbpx

Първото в България събитие, посветено на електронни етикети

Първото в България събитие, посветено на електронни етикети

19-и Март, беше важен ден за ритейл сектора в България. СИС Технология организира първото събитие в страната, изцяло посветено на електронните етикети, събирайки ключови фигури от сферата на търговията за обсъждане на последните тенденции и иновации в областта.

Събитието, проведено в престижния хотел „Метрополитън“ в град София, привлече голям интерес сред търговци от различни сфери. Програмата беше богата, предлагайки на участниците възможността да се запознаят с иновативните решения и практически насоки за внедряване на електронни етикети в търговските обекти.

През първата част на събитието, гостите имаха възможност да се запознаят с вълнуващи теми като:

  • Защо се инсталират електронни етикети?
  • Детайлен поглед върху пълната гама на крепежни елементи за електронни етикети на един от водещите производители.
  • Защо Pricer е подходящия партньор?
  • Ревю на решенията на Pricer и новите разработки на компанията.
  • Етапи на внедряване на цялостно решение – електронни етикети, лайстни, анализ на търговската зала и интеграция с търговския софтуер“.

Втората част на събитието беше посветена на по-специфични аспекти и въпроси като:

  • Електронните етикети и присъединяването на България към еврозоната;
  • Специфични решения, които демонстрират защо етикетите на Pricer, интегрирани от СИС Технология, са нещо повече от устройства, показващи цени, и как те влияят на други дейности в търговския обект.

Сред официалните гости и лектори на събитието бяха David Sebbag от Pricer, Slava Belanski от Extruindustrie и Lovro Zecevic от Pointer. На събитието присъстваше и представител на Технополис България, който разказа за успешното внедряване на решението с електронни етикети в техните обекти.

Не на последно място, всички присъстващи участваха в томбола за спечелване на пълнофункционално оборудване за зона със 100 електронни етикета в търговски обект. Печелившият – ЦБА Добрич, беше изтеглен в края на презентационната част от представителя на Pricer – David Sebbag.

Събитието завърши със силен акцент, освен върху обучението, и към възможността за създаване на мрежа от контакти на организирания непосредствено след края на презентациите коктейл. Всички присъстващи имаха възможността да се насладят на подбрани вина на винарна „Косев“, отличени с престижни награди в тандем с прекрасните продукти на „Ферма Георгиев“, подправени с неподражаем аромат на трюфел.

Предложено за вас