fbpx
Интер Експо Център, София
Месомания 2023 8-11 ноември, Зала 1, Щанд С4
Международно изложение за месо и месни продукти

СИС Технология АД е софтуерна компания, която за своите над 31 години на пазара се е доказала като пазарен лидер в разработването и имплементирането на решения за автоматизиране и оптимизиране на бизнес процеси. Ние сме дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и представител на световно известни марки като Diebold Nixdorf, Datalogic и Pricer за България.

На своето участие в изложението Месомания 2023 ще представим нашите последни решения, насочени основно към производителите в хранително-вкусовата промишленост, както и търговците на едро и дребно. Компанията ни има голям опит в предоставянето на технологии, които улесняват и подобряват бизнеса на клиентите.

Решения на самообслужване за магазини и заведения

Сред най-актуалните и интересни продукти, които ще представим на Месомания 2023 са нашите каси за самообслужване за магазини и терминали за поръчки и плащане в търговски обекти. Тези решения не само ускоряват обслужването на клиентите, но и подобряват ефективността на операциите и намаляват вероятността за допускане на грешка.

Научете повече за касите на самообслужване тук.

Решения за самообслужване

Електронни етикети

Електронните етикети намират все по-голямо приложение в магазините и складовете на компаниите. С тяхна помощ можете бързо и лесно да актуализирате цените на продуктите и да визуализирате избрана от Вас информация за тях. Заповядайте на нашият щанд C4 в зала 1, където ще разгледате различните модели електронни етикети на лидерът на пазара – Pricer и ще се запознаете с ползите, които те ще донесат на Вашия бизнес.

Научете повече за електронните етикети тук.

Разнообразие от електронни етикети за всеки бизнес

Висококачествен специализиран хардуер

На вниманието на посетителите ще представим най-ново поколение специализиран хардуер, предназначен за ускоряване и подобряване на процесите в производствената и търговска дейност на компаниите. Ще можете да се уверите в техните качества от първо лице и да разберете защо най-големите търговски вериги са се доверили на СИС Технология АД като доверен доставчик на хардуерни решения.

Научете повече за хардуерните продукти, които предлагаме тук.

Голямо разнообразие от хардуерни решения

Софтуерни решения за всеки бизнес

Завършекът на нашата продуктова линия, представяна на Месомания 2023 включва софтуерни решения, с които ще можете да оптимизирате бизнес процесите си и да гарантирате качество и сигурност на предлаганите от Вас продукти. Нашите консултанти са насреща, за да Ви предложат най-доброто решение и да отговорят на всички Ваши въпроси.

Научете повече за нашите софтуерни продукти тук.

Софтуерни и хардуерни решения

Ние от СИС Технология вярваме, че нашите технологични решения ще подпомогнат растежа на Вашия бизнес. Не се колебайте да ни посетите от 08.11 до 11.11.2023 г. на Месомания 2023, зала 1, щанд C4. Насреща сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси.

Участие в изложение Месомания 2023

Очакваме Ви!