fbpx

POS оборудване

Висококачествено POS оборудване от водещи производители

POS оборудването е от изключителна важност за всеки търговски обект. Сканирането на артикулите и бързата обработка на плащанията са дейностите, които определят времето за обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност. Поради тази причина, наличието на висококачествена POS система и подходящо периферно оборудване са задължително условие за успешната работа на всеки един търговски обект.

СИС Технология е официален представител Diebold Nixdorf, които са лидери в производството и предлагането на POS оборудване в световен мащаб. Едно от основните предимства на техните устройства е ниската консумация на енергия, което е от съществено значение за всеки един търговски обект. Освен това, предлаганите от нас POS системи позволяват към тях да бъдат свързани много други периферни устройства, без да са необходими допълнителни преобразуватели.

Предлагаме и различни видове POS периферия като POS дисплеи, клавиатури и касови чекмеджета. СИС Технология е производител на детектори за банкноти, с чиято помощ ще можете да предотвратите възможността Вашите служители да допуснат грешка, приемайки фалшиви банкноти.

Показване на 5 резултата