fbpx

Фискални принтери

Фискалните устройства са неизменна част от всяка една POS система. От ключово значение за всеки един фискален принтер e да покрива изискванията на българското законодателство и да бъде достатъчно надежден, за да осигури непрекъсваемост на работата на търговските обекти.

Предлаганите от нас фискални принтери се отличават с висока производителност и надеждност. Подходящи са за всеки бизнес, както и за обекти с голямо натоварване. Компактният и ергономичен дизайн, издръжливостта при натоварване и изключителната бързина, които притежава всеки един фискален принтер, подбран от нашия екип, го правят верен партньор, от който всеки бизнес в ритейл индустрията има нужда.

Тези характеристики са от ключово значение за компаниите, които имат голяма интензивност на клиентопотока и разчитат много на системите и хардуерните устройства, с които работят. Ето защо повечето фискални принтери, които предлагаме са сред най-предпочитаните модели на ритейл пазара.

За да изберете най-доброто решение за Вас, можете да се свържете с нашите консултанти. Те ще съдействат при избора на фискален принтер и ще Ви запознаят с техническите параметри и характеристики на всеки един от тях, за да може в максимална степен да бъдат покрити изискванията на Вашия бизнес.

Показване на 2 резултата