fbpx

Стационарни баркод скенери

Баркод скенерите за вграждане или наричани още многоравнинни скенери и настолните баркод скенери са неизменна част от търговията на дребно. Използват се за оптимизиране на търговската дейност чрез ускорено обслужване на клиентите.

Баркод скенерите за вграждане са оборудвани с хоризонтални и вертикални сканиращи устройства, чрез които бързо и лесно се прочита баркода на стоките само с едно движение. Към многоравнинните скенери може да бъде добавена и електронна везна, което допринася за още по-добро обслужване на клиентите в търговските обекти.

СИС Технология е официален представител на Datalogic – производител на висококачествени баркод скенери за вграждане, които издържат на изключително високо натоварване. С помощта на биоптичните скенери на Datalogic ще си гарантирате много висока производителност, тъй като те осигуряват максимална пропускателна способност както за 1D, така и за 2D баркодове.

Настолните баркод скенери от своя страна работят във фиксиран режим, като това оставя ръцете на Вашите служители свободни и те могат да обслужват по-бързо клиентите на каса. Единственото, което се изисква е стоката да бъде доближена до настолния скенер, без да е необходимо конкретно насочване на баркода към сканиращото устройство. Устройствата са компактни и са подходящи за каси с ограничена търговска площ, като същевременно с това дават възможност за сканиране на 1D и 2D баркодове.

Показване на 9 резултата