fbpx

Ръчни баркод скенери

Ръчните скенери спестяват време на служителите и влияят значително върху бързината на тяхната работа

Ръчните баркод скенери са се доказали в редица сфери на бизнеса и намират нови приложения всеки ден. Те са специално проектирани за автоматично разчитане на данни и автоматизиране на процеси по цялата верига на доставки на предприятия, работещи в областта на търговия на дребно, производство, транспорт, логистика и здравеопазване. С тяхна помощ ще оптимизирате редица ежедневни задачи и ще извлечете максимума от работната си сила.

За амбициозни и целеустремени собственици на бизнес, качеството на оборудването е от първостепенно значение: то влияе на бързината на работа, мотивацията и работоспособността на персонала и не на последно място – впечатлението на крайните клиенти. СИС Технология е официален представител на Datalogic – световен технологичен лидер на пазара за автоматично разчитане на данни и автоматизации в промишлеността. Datalogic предлагат висококачествени ръчни баркод скенери, на които са се доверили водещи предприятия по целия свят. Ние предлагаме и ръчни скенери и на друга световноизвестна компания – Newland.

Независимо от сферата на дейност, в която работите, ние сме насреща да предложим най-подходящото решение за Вас, при оптимално съотношение цена – качество. Нашите специалисти са подбрали различни модели и класове висококачествени ръчни баркод скенери, които гарантирано ще подобрят производителността на служителите и предвид високото им качество, ще можете да ги използвате за продължителен период от време.

Показване на 1–8 от 20 резултата