fbpx
Блог

Накратко за Skorpio X5 и мобилните компютри

Накратко за Skorpio X5 и мобилните компютри

Като ръководител на бизнес, Вие сте наясно с дългия списък от ползи на мобилните компютри. Въпросът е: кой модел устройство да изберете за бизнеса си?

При избора на мобилен компютър обикновено се следва последователността:

 1. Идентифицирайте необходимостта от мобилен компютър (дотук добре);
 2. Сблъскайте се с огромно количество алтернативни варианти на мобилни компютри и недостатъчно полезна информация за тях;
 3. Отложете решението за времето, в което парализиращият ефект от силния приток на данни ще бъде преминал.

Както добре знаем, с предимствата на голямото разнообразие идва недостатъкът на затруднения избор. Затова предлагаме свой собствен план:

 1. Идентифицирайте необходимостта от мобилен компютър;
 2. Намерете цялата необходима информация за характеристиките на нашите предложения с няколко клика в уеб страницата ни;
 3. Свържете се с нашите търговци, за да изберете най-подходящото за целите на Вашия бизнес устройство (да, наистина е толкова лесно).

Нека започнем с най-важните критерии за избор на мобилен компютър, а именно:

 1. Размери и дизайн;
 2. Функционалност;
 3. Степен на защита
 4. Начин на зареждане;
 5. Ценови клас.

Позволете да Ви представим и някои от най-предпочитаните устройства на Datalogic, за да Ви помогнем да се ориентирате в съвременната пазарна джунгла:

Мобилен компютър Skorpio X5

С 4.3-инчовия си дисплей – най-голям сред този клас устройства – моделът има изключително лесен за четене екран. Мощният процесор сканира повредени или надраскани етикети със светкавичната бързина, безпроблемно изпълнявайки най-модерните функции. Със степен на защита IP65 и възможност за безжично зареждане, Skorpio X5 напълно оправдава високия си ценови клас.

Научете повече за Мобилен компютър Skorpio X5

Мобилен компютър Scorpio X5

Мобилен компютър Memor 10

Мобилен компютър Memor 10

Несравнимата комуникационна свързаност на този модел позволява използване в най-различни условия, дори offline. Ергономичният му дизайн гарантира както издръжливост, така и комфорт при работа, за да осигури най-висока надеждност. В допълнение, индуктивното безжично зареждане значително улеснява поддръжката на това устройство.

Научете повече за Мобилен компютър Memor 10

Мобилен компютър Memor 20

Способността на този мобилен компютър за високоскоростно сканиране на баркодове гарантира високата му ефективност. Изключителната издръжливост и ексклузивният му втори дисплей, позволяващ работа hands-free, съществено улесняват използването на устройството, а високата четливост, осигурена от 5.7-инчовия дисплей, силно подобрява продуктивността на персонала.

Мобилен компютър Memor 20

Мобилен компютър Memor K

Мобилен компютър Memor K

Не подценявайте този мобилен компютър заради джобния му размер – изненадващо мощният му процесор поддържа и най-взискателните приложения. С конструкция, идеална за използване с една ръка, и ускорено зареждане, функционалността му е сравнима с тази на по-модерните устройствата, а ниският му ценови клас е допълнително предимство.

Научете повече за Мобилен компютър Memor K

Подробна информация за тези и още продукти ще намерите в уебсайта ни, а за допълнителни въпроси можете да се обърнете към нашите консултанти, които с радост ще Ви помогнат да намерите най-подходящото решение за бизнеса си.

СИС Технология

Пазарен лидер в разработването и имплементирането на решения за автоматизиране и оптимизиране на бизнес процеси. Ние сме дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и представител на световно известни марки като Diebold Nixdorf, Datalogic и Pricer за България. Иноватор в разработването и производството на терминали за самообслужване на бензиностанции и търговски обекти.

29 май, 2023

Предложено за вас