fbpx
Блог

Подавайте ДДС без стрес: 5 предимства на счетоводна програма McMaster, за  които трябва да знаете

14 Февруари – за някои хора това е ден изпълнен с романтика, любов и вино, за други – време за почитане на виното и Трифон Зарезан.

Докато едни хора могат спокойно да се насладят на този ден, за една значима част от работещите, той е свързан с нещо коренно различно – денят, в който подават ДДС.

За тези, които вече използват счетоводен софтуер McMaster , излишното губене на време и необходимостта от ръчно пресмятане и непрестанни проверки е нещо от миналото.

Превърнете 14-ти в празник със счетоводен софтуер McMaster

Представяме Ви 5 предимства на счетоводен софтуер McMaster, заради които нашите клиенти могат да прекарват всяко едно 14-то число от месеца без излишен стрес и нерви 😊

  1. Корекция на операции във всеки един момент: технически грешки или неправилно въведени данни – случват се на всеки. Важното е, когато ги установите при проверка на Вашите ДДС дневници, да може да ги отстраните бързо и лесно. Със счетоводен софтуер McMaster можете да направите корекция на осчетоводената операция във всеки един момент. И то само с натискане на 1 бутон.
  2. Осчетоводяване без използване на мишка? Имаме го! – за да бъдете още по-ефективни във Вашата работа, McMaster дава възможност за осчетоводяване без използване на мишка. Работете само с ръчни комбинации на клавишите и ускорете процеса на обработка на данни.
  3. Автоматично осчетоводяване на фактури: в сътрудничество с Controlisy – софтуер за автоматично разчитане и осчетоводяване на документи, счетоводна програма McMaster осигурява значително автоматизиране на процесите. Това ускорява и улеснява обработката на информация и минимизира вероятността за допускане на грешка.
  4. Бърз и лесен достъп ДДС информация: с McMaster можете да проверявате състоянието на ДДС във всеки един момент, без да се налага генериране на справки или ръчно пресмятане. Информацията е само на едно кликване разстояние, което отново пести от Вашето време.
  5. Консултант клиенти, налични дори и на 14 Февруари: ако въпреки цялата сигурност, която McMaster Ви дава, се случи нещо крайно невероятно и нещо се обърка може да сте сигурни, че нашите консултанти са насреща, дори и на 14 Февруари, дори и през уикенда 😊

И точно, както всяка кола може да Ви закара от точка А до точка Б, така и всеки един счетоводен софтуер може да Ви помогне да осчетоводите операциите си. Разликата се крие във възможностите, които той ще Ви предостави.

Работейки счетоводен софтуер McMaster няма да се притеснявате дали „нещо няма да се обърка по пътя“. Няма да се тревожите, дали няма да пропуснете някое несъответствие и дали подаваната информация е коректна.

И така, докато 14-ти Февруари може да бъде денят на ДДС-то за много хора, с McMaster този ден може да бъде много по-малко напрегнат и със сигурност по-спокоен.

Ние развиваме McMaster над 25 години и ако някой се заеме с непосилната задача да смята колко ДДС-та са подадени с него и от колко много компютри, ще му трябва един малък супер компютър.

Ако представлява интерес за Вас може да разгледате:

 

Счетоводен софтуер или ERP – какво е нужно за Вашия бизнес?

ERP система или счетоводен софтуер

Мария Токушева

Мария е Маркетинг мениджър на СИС Технология. През 2019 г. придобива Докторска степен по Оптимално управление на икономически системи към катедра Статистика и приложна математика, ИУ-Варна. Притежава широк набор от знания и интереси, и с голямо удоволствие участва в писането на полезно съдържание за нашите читатели.

13 фев., 2024